Login Page - Create Account

Support Board


Date/Time: Tue, 04 Aug 2020 17:11:18 +0000



Simple Alert not loading to Alert Manager Log

[2020-08-01 21:54:07]
User910795 - Posts: 21 | Ending Date: 2020-10-25
I am seeking to perform the most basic task of setting a simple alert on a custom study. The first time I loaded the alert(s) it loaded to the Alert Manager Log section just as it was supposed to. However, I needed to delete it from the log because it was not exactly what I wanted. I have gone back to the Alert tab on the study and entered what I want (SG30=TRUE) and hit apply, but it will not post to the Alert Manager Log. I have closed out and reloaded and done all I know to make it work but I cannot get a simple alert to "apply". Any ideas?
[2020-08-02 02:12:35]
Sierra Chart Engineering - Posts: 88301 | Ending Date: 2021-04-05
This would mean that particular Formula expression is not true. To help understand what is happening you need to enable this Alert Setting:
https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/StudyChartAlertsAndScanning.php#AlertOptions_LogEvaluatedFormulaAtEachEvaluation
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.

To post a message in this thread, you need to login with your Sierra Chart account:

Login

Login Page - Create Account