Login Page - Create Account

Support Board


Date/Time: Sun, 21 Jan 2018 18:47:35 +0000



Sierra Chart Real-Time Exchange Data Feed not working with CQG

Support Request:
[2017-12-01 21:09:29]
User889191 - Posts: 27
US Equities are not loading when connected to CQG Datafeed. It works only when connecting to SC Data All services.
I have created a symbol in global symbol settings. Why is this datafeed stuff so complicated implemented in SC.
imageSierraSettings.png / V - Attached On 2017-12-01 21:09:17 UTC - Size: 58.78 KB - 16 views
[2017-12-01 21:26:44]
Sierra Chart Engineering - Posts: 56335
There should not be a problem with this. We need to see a complete Message Log following these instructions:

Follow the instructions here to clear the Message Log:
https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/MessageLog.html#Clearing

Fully re-download the data in the chart by going to the chart and selecting Edit >>Delete All Data and Download.

After about a minute provide a copy of the Message Log following these instructions:
https://www.sierrachart.com/index.php?page=PostingInformation.php#MessageLog
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.
Date Time Of Last Edit: 2017-12-01 21:26:58
[2017-12-01 23:39:02]
Sierra Chart Engineering - Posts: 56335
Another thing we want you to do is follow the instructions here to update the Symbol Settings:
https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/GlobalSymbolSettings.php#UpdateSettings

And be sure to refer to the response above as well.
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.
[2017-12-02 12:35:51]
User889191 - Posts: 27
I cleared message log and updated symbol settings for SC Data. Still same error. If I download with SC Data it works(quite slow). With CQG no data is received. GE is valid symbol. Please check.
attachmentReloading_SCDataFeed.txt - Attached On 2017-12-02 12:35:36 UTC - Size: 9.89 KB - 11 views
attachmentReloading_CQG_FIX_Trading.txt - Attached On 2017-12-02 12:35:43 UTC - Size: 3.28 KB - 8 views
[2017-12-02 19:26:44]
Sierra Chart Engineering - Posts: 56335
The symbol data requests are not being routed properly in both of these cases.

The first thing we want you to do is to perform a Full Reset of the Symbol Settings:
https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/GlobalSymbolSettings.php#FullResetSymbolSettingsSteps
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.
Date Time Of Last Edit: 2017-12-02 19:27:56

To post a message in this thread, you need to login with your Sierra Chart account:

Login


Login Page - Create Account