Login Page - Create Account

Support Board


Date/Time: Fri, 17 Sep 2021 04:47:15 +0000



One of my charts not responding to Replay settings

[2021-07-12 01:59:47]
myke - Posts: 16
When I change replay settings (speed, fast-fowrward, etc), only two out of three charts are affected by them. The third chart's replay settings remain the same as when the replay first started. Help appreciated. Thanks
[2021-07-12 07:14:55]
Sierra Chart Engineering - Posts: 97763
Go to that chart and then select the Window menu. Is there a checkmark by Window Always Visible.
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.
[2021-07-13 01:25:45]
myke - Posts: 16
Actually I realized that the replay is fine. It's the replay info on one of my charts that isn't updating (i.e., I change speed to 2.0X - on the chart it will still say Replay 1.0x but the chart will still speed up to 2.0x)
[2021-07-23 07:12:46]
Sierra Chart Engineering - Posts: 97763
Update to the latest version and see if you still notice an issue.
Sierra Chart Support - Engineering Level

Your definitive source for support. Other responses are from users. If possible please keep your questions brief and to the point. Please be aware of support policy:
https://www.sierrachart.com/index.php?l=PostingInformation.php#GeneralInformation

If your question/request has been answered and you do not have anything further, then it is easiest for us if you do not reply again to say thank you.

To post a message in this thread, you need to login with your Sierra Chart account:

Login

Login Page - Create Account